A HIBÁTLAN, SZUPERHIDRATÁLT, RAGYOGÓ ARCBŐRÉRT PRÓBÁLD KI AZ AQUAGOLD ® FINE TOUCH ™ KEZELÉST

Az Aquagold arcápoló eszköz megcélozza a finom vonalakat és ráncokat, kisimítja a szarkalábakat, finomítja a pórusokat, helyreállítja a pigmentációs egyenetlenségeket,  kezeli a pattanásos hegesedést, szárazságot, tónust, textúrát, fokozza a hidratációt és a fényességet, akár 4 hétig tartó ragyogást biztosítva.

MI AZ AQUAGOLD ® FINE TOUCH ™?

Az AQUAGOLD ® fine touch ™ egy 24 karátos szabadalmaztatott, aranyozott mikroinjekciós rendszer, amely fájdalommentesen juttatja be az egyedi megoldásokat a bőrbe az ideális 600 mikron mélységű mikrotűkkel, hogy elérje a bőr mélyebb rétegeit. 

Egy speciálisan összeállított koktélt készítek, amely kifejezetten a személyes bőrszükségleteidhez igazodik a tökéletes bőrtáplálás érdekében.

Az Aquagold arckezelés ideális az események előtti bőrfelkészítőként leendő menyasszonyoknak, bulikhoz vagy vörös szőnyeges eseményekhez, így Hollywood és az A-listás sztárok kedvenc kezelése lett. 

Az Aquagold eszköz 20 db 24 karátos arany csavarmenetet és finom, hajszálvékony tűt használ az összetevők testreszabott koktéljának bejuttatásához, amelyet speciálisan a személyes bőrcéljaidhoz szabok. A mikroinfúziós arcápoló eszközt gyengéd nyomó mozdulatokkal alkalmazom a bőrön, hogy a testre szabott Aquagold koktélokat a bőrbe juttassuk.

Az összetevők tartalmazhatnak hialuronsavat, őssejteket, vitaminokat, ásványi anyagokat, antioxidánsokat, peptideket, nukleotidokat, amelyeket a bőrbe juttatok, miközben az eszköz 1000 mikroinfúziós csatornát hoz létre.

Élvezd a hibátlan, hidratált és ragyogó bőrt – rögtön az első kezelés után!

AZ AQUAGOLD ® FINE TOUCH ™ ELŐNYEI:

 • Intenzíven hidratálja a bőrt
 • Ránctalanít
 • Csökkenti a bőr pigmentációját
 • A bőrpír csökken
 • Akne utáni hegek korrekciója, csökkentése
 • Összehúzza a kitágult pórusokat, csökkenti a faggyútermelést – kevesebb zsír a bőrön
 • A bőr színe egyenletesebbé válik
 • Fokozza a bőr rugalmasságát
 • Ragyogó hatást kölcsönöz a bőrnek
 • Fokozza a lézeres kezelések hatékonyságát a növekedési faktorokat tartalmazó mikroszérumokkal
 • Világosítja a bőrt mikro-pigment csökkentő szerekkel

 

Az AQUAGOLD ® FINE TOUCH ™ kényelmes eljárás, csak rövid ideig tartó bőrpírt okoz, vagyis nem fogja megzavarni a megszokott életmódod.

MIKOR IDEÁLIS ALKALMAZNI AQUAGOLD ® FINE TOUCH ™ KEZELÉST?

Az Aquagold kezelések részei lehetnek a havi bőrápolási rutinnak, vagy akár esemény előtti bőrfelkészítésként is – a mikroinfúziós kezelést az esemény előtt 1 héttől pár napig lehet elvégezni.

MILYEN TERÜLETEK KEZELÉSÉRE ALKALMAS AZ  AQUAGOLD ® FINE TOUCH ™

Az Aquagold kezelés a teljes arcon, a nyakon, a szemkörnyéken,  az ajkakon és környékén, a kézháton és a dekoltázson fejti ki hatását. 

MIÉRT HASZNÁLJUK INKÁBB AZ AQUAGOLD ® FINE TOUCH ™-T MÁS TŰS KEZELÉSEKKEL ELLENTÉTBEN? 

A bőröd rendkívül hatékony védelmi gát!  Más tűs technikák, például a derma rollerek mikrolyukakat hoznak létre, amelyekbe ezután felvisszük a szérumokat, de mivel a bőr védelme rendkívül hatékony, ezek a lyukak már azelőtt begyógyulnak, hogy a helyileg alkalmazott szérumokat bejuttathatnánk.

Az Aquagold eszköz azonban közvetlenül a bőrbe juttatja az összetevőket amint a mikrolyukak keletkeznek, mielőtt még a bőr elkezdene bezárni és begyógyulni.

MILYEN GYAKRAN KELL AQUAGOLD ® FINE TOUCH ™ KEZELÉSEKET VÉGEZNEM?

Az Aquagold kezelés akár 4 hetente is elvégezhető, vagy amikor intenzívebb bőrtáplálást szeretne! A mikroinfúziós arckezelések teljesen biztonságosak és egyénre szabható a bőrtípusodnak megfelelő kezelési időtartam.

VAN GYÓGYULÁSI IDŐ?

Egyesek enyhe bőrpírt tapasztalhatnak néhány perctől egy óráig…

A MIKROINFÚZIÓS ARCÁPOLÁSI ELJÁRÁS UTÁN VANNAK KÜLÖNLEGES ÓVINTÉZKEDÉSEK?

A legjobb eredmény elérése és az Aquagold szérum teljes hatásának biztosítása érdekében a következő kezelési irányelveket ajánlom:

 • Kerüld az arcmosást a kezelés napján

 • Kerüld a kezelés utáni sminket

 • Közvetlenül a kezelés után kerüld a közvetlen napsugárzást

 • Ha később napfénynek teszed ki a bőröd, mindenképpen használj jó minőségű, nem komedogén fényvédőt

 • Kerüld az úszást, a szaunát és a gőzfürdőt

 

A kezelés ára: 110. 000 Ft, mely 4 ml koktélt tartalmaz.