Búzás Mónika kozmetikus

Búzás Mónika - kozmetikus

Gyermekkorom óta szenvedélyem a bőrápolás. Az iskola társaimat rendszeresen tanítottam a helyes bőrápolási rutin kialakítására, mivel sokan küzdöttek a tinédzser kori változásokkal az arcbőrüket illetően.
Mindig lekötött a szemöldökük tervezése is.

Pályámat gazdasági területen kezdtem, az üzemanyag és bitumen nagykeresekedelem területén voltam felelős a szerződésekért, a vevőkapcsolatok ápolásáért és a partnertalálkozók szervezéséért. Így kerültem kapcsolatba sok neves külföldi és hazai hotel spa részlegével, ahol sokat inspirálódtam és legszívesebben az életemet töltöttem volna.

2010.-ben beleszerettem a Biologique Recherche bőrápoló márkába, mely teljesen megváltoztatta az életem. Tökéletesen azonosultam a küldetésével, így elindított az álmaim felé vezető úton. Elvégeztem a kozmetikus iskolát, hogy a Biologique Recherche mint szenvedély legyen a munkám is egyben.
A továbbképzések rendszeresen Párizsban vannak, így biztosítva a magas színvonalat és az igazi francia bőrápolási szenvedély átadását magától a termékek megalkotójától.