A szenvedély 40 éve …

Ivan, Josette és Philippe Allouche -biológus, fizikoterapeuta és egy orvos- kombinálva tudásukat és szenvedélyüket, történelmi horderejű lépést valósítottak meg a bőrápolás területén. 40 évvel ezelőtt, amikor cégüket megalapították, még egy kutató-fejlesztő laboratóriumként működtek azzal a céllal, hogy a már piacon lévő termékeket a szakmai követelmények alapján továbbfejlesszék. Ma a Biologique Recherche módszertana klinikai kutatások eredményeit hasznosító hatékony termékeivel magasan elismert márka a szépségápolási termékek gyártói között a tiszta, koncentrált alapanyagaik, és az innovatív gyártási módszereit elismerve. Philippe Allouche klinikai orvos már korán érdeklődést mutatott a szülei által elindított módszerek továbbfejlesztésében. A kétezres évek elején apjától, Ivantól fokozatosan átvette e kreatív irányítást.

Belgyógyászként a holisztikus gyógyászat oldaláról közelítette meg a bőr kezelését, mint egy olyan szervét, amely közvetlen kapcsolatban van a test bármely más szervével és azok funkcióival. Kiegészítve orvosi ismereteit az intenzív osztályon tapasztaltakkal, egyértelmű összefüggést tapasztalt az akut stressz és az egyes szervek működése között. Az ő ismeretei nyitottak új dimenziót a márkanév speciálisan kifejlesztett technológiájának. Ma Philippe Allouche személye a Biologique Recherche egyedi filozófiájának, “know-how”jának és a rendkívül magas szinten alkalmazott, személyre szabott szépségápolásnak a garanciája.

A Biologique Recherche mára nemzetközi szinten, több, mint 35 országban elismert márka. A SZÉPSÉG NAGYKÖVETEként hirdeti szépészeti intézetét, mely mint egy parancsnoki hajó, Párizsban, a méltán előkelő Champs-Elysées-n található.

A receptek alapelve 

A hitelesség és a harmónia a Biologique Recherche bőrápoló termékeinek a lelke és lényege, amelyek mind az alábbi jellegzetességekkel büszkélkedhetnek:

  • a növényi, tengeri és biológiai kivonatok magas koncentrációja (min. 20% , max. 99% ),
  • mesterséges illatanyagok teljes hiánya, hogy megőrizzék a receptek harmóniáját, és elkerüljék az allergiás reakciókat,
  • az aktív összetevők eredeti szerkezetének a megőrzése hideg sajtolási technikával,
  • kompozíciójuk és aktív összetevőik magas minősége igazolja a márka értékét,
  • összetételük és az egyedülálló masszázstechnikák alkalmazása azonnali és varázslatos eredményeket hoz.

​Egyedülálló módszertanunk három alapvető lépésre épül:

A Vizsgáló Szakasz: egy egyedülálló fiziológiai, viselkedési és tapintási megközelítéssel értékeljük ki valamennyi vendég bőrének pillanatnyi állagát, hogy kialakítsuk a legmegfelelőbb személyre szabott szépség-kezelést.

Az Előkészítői Szakasz: sok bőr-specialistához hasonlóan Dr. Allouche is az epidermiszt tartja a bőrkezelések központi elemének. Ez a bőr legkülső rétege, és az utolsó korlát, ami belső világunk integritását védi. Az epidermisz nemes funkcióira tekintettel kell lennünk, és egy személyre szabott kezelésben kell részesíteni egy alapos és precíz rituálé szerint. Itt, a Biologique Recherchenél úgy gondoljuk, hogy ez a szakasz alapvető fontosságú.

A Kezelési Szakasz: ebben a szakaszban az aktív összetevőket a legmagasabb koncentrációban tartalmazó termékek felhasználásával kondicionáljuk újra az epidermiszt és aktiváljuk saját regenerációs képességeit, valamint a mélyebb bőrrétegekét is. A bőr egy védelemre és kommunikációra tervezett komplex szerv, amely egész életünk során minden hónapban csodálatosan megújul. Ezeknek a csúcstechnológián alapuló, egyedülálló bőrápoló kezeléseknek az előnyei  azonnali és a hosszantartó jótékony hatásuak, még a kiegyensúlyozatlan állapotú bőrnél is.

INICIALIZÁLÓ BOOSTER SZÉRUM

Ötvözve az élvonalbeli termékeket az ‘arcszobrász’ technikákkal a bőr stimulálása és jobb oxigénellátása érdekében alapvető arckezeléseinket úgy alakítottuk ki, hogy megfelelő legyen az Ön egyéni, aktuális bőrállaga számára (Skin Instant®).

FIATALÍTÓ LUXUS

​A luxus arckezelések különleges, formázó mozdulatok segítségével megemelik az arcszerkezetet,​​ és ránctalanító (age-defying) tengeri és növényi  kivonatok segítségével megemelik a bőrt. Ezekkel a modulokkal kiegészíthetjük a BOOSTER kezeléseket. Önmagukban nem választhatóak.

HALVÁNYÍTÁS/ ÉLÉNKÍTÉS

A pigmentációs arckezelések során a PIGM 400 termékeink aktív összetevőinek köszönhetően világosabbá válik az arcszín, és a sötét foltok elhalványulnak.

EGYENSÚLYBA HOZÁS / TISZTÍTÁS

A speciális arckezelések a Soin Lissant technikát különleges termékekkel ötvözik a faggyútermelés szabályozása, illetve az epidermisz oxigénnel való ellátása érdekében.

ÉRZÉKENY ÉS ROSACEÁS BŐR KEZELÉSE

A gyengéd, hatékony arckezelések a Biosensible termékcsalád és szakorvosi módszer használatával nyugtatják a bőrt, és enyhítik a rosacea tüneteit.

HÁMLASZTÓ KEZELÉSEK

Alapvető termékünk, a forradalmi P50 Lotion felhasználásával a hámlasztó kezelések megújítják és tisztítják a bőrt, melynek eredménye az életteli, rugalmas bőr.