A Laboratories Fillmed a világon egyedülálló módon egy teljes körű, 360°-os programot állított össze a bőr megfiatalítására, rejuvenációjára.

A cég filozófiája: „A szépség művészet, mi tudománnyá tettük”.

Hála a tudománynak a bőrünk szépsége és fiatalsága megőrizhető, fokozható és maximalizálható.

Az NCTF bőrtökéletesítő hatása több fronton is megnyilvánul:

– összehúzza a pórusokat,

– hidratál,

– anti-aging hatású,

– feszesít,

– visszaadja a bőr egészséges ragyogását,

– egyenletessé teszi a bőrfelszínt. 

Kiemelkedő hatékonyságát annak köszönheti, hogy egyszerre hat a bőr minőségére és szerkezetére, rövid-és hosszútávon egyaránt.

A kezelés alappillérét az NCTF® 135HA nevű polirevitalizációs készítmény adja, amely egy víz állagú, steril bőrrevitalizáló folyadék. Összesen 60 összetevőből áll, gyakorlatilag minden benne van, amire az egészséges bőrnek szüksége van: hialuronsav, 12 vitamin, 24 aminosav, 6 koenzim, 5 nukleinsav, 6 ásványi anyag és 6 antioxidáns illetve egyéb hatóanyag.

 

 

 

Ez a koktél sejtszinten kezeli a bőrt, belülről tölti fel tápanyagokkal. Klinikai vizsgálatokkal igazolt hatása egyedülálló. A valóban fiatalos, feszes, üde, élettől ragyogó bőr titka az NCTF ®formula.

Az NCTF® 135HA kezelést követően a bőrminőség láthatóan javul, csökken a pórusok mérete, a finomabb ráncok kisimulnak és az arc látványosan megfiatalodik, tündöklővé válik.

 

 

 

MI PONTOSAN A NANOSOFT™ KEZELÉS?

A NANOSOFT™ egy innovatív, tanusítvánnyal rendelkező orvosi eszköz, melyet úgy alkottak meg, hogy az irha feslő rétegébe juttassa az
NCTF 135-HA-t, lehetővé téve a kontrollálható és gyors intradermális alkalmazást.

A MEMS technológiával készült NANOSOFT™ 3 db lyukas, piramis formájú, szilikon kristályból készült pengéből áll. A bőrbe hatoló penge szinte észrevehetetlen módon stimulálja a bőrt és vezeti be a hatóanyagokat a bőrbe. 

 

 

 

 

 

PRE-AGING

A NCTF® kezelés nemcsak a már meglévő ráncok kezelésére szolgál, hanem megelőzésre is! Alkalmazása elkezdhető a  20-as években is, hiszen bőrszépítő, pórusösszehúzó hatása is van.

Megelőzés tekintetében kiváló az arc azon részeire, ahol előbb vagy utóbb megjelennek a mimikai ráncok. Ráadásul olyan érzékeny területeken is alkalmazható, mint mondjuk a szemkörnyék vagy éppen a szájkörnyék finom ráncai. Kiválóan használható a nyak és a dekoltázs egyébként nehezen kezelhető részein is.

Hány kezelés javasolt?

A kezelés önmagában is látványos, de tartós és mély átalakulást kúraszerű alkalmazásával érhetünk el. 

Kúraszerűen 5 kezelést ajánlunk, 3 alkalommal kétheti gyakorisággal és 2 alkalommal havi gyakorisággal.

1 terület kezelésére 1 ml szükséges. 

Mennyibe kerül?

1 ml  35.000 Ft 

3 ml  55.000 Ft  – 1 ampulla, mely a teljes arc kezelésére elegendő